Carlo van Leeuwen

Werkzaam: Op locatie Hilversum en Online

Telefoon: 06 36 49 62 33

info@psychologiepraktijkvanleeuwen.nl

Mijn naam is Carlo van Leeuwen en ben werkzaam als vrijgevestigd Gezondheidszorgpsycholoog. Ik heb de praktijk in 2017 opgericht en sindsdien bied ik psychologische hulpverlening aan mensen in de regio Gooi en Vechtstreek. Met de komst van goede online behandelmogelijkheden is het mogelijk geworden om kwalitatief goede en persoonlijke behandeling te bieden, ongeacht waar de therapeut of cliënt zich bevindt. Door deze impuls is de praktijk gegroeid en behandelen we ook mensen buiten de regio!

Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht (Klinische en Gezondheidspsychologie). Daarna werkte ik 8 jaar lang als GZ-psycholoog bij Bavo Europoort in Rotterdam. Ik werkte in ambulante teams en op de kliniek, veelal met mensen met ernstige psychiatrische problematiek. Hierdoor heb ik ruime ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling bij mensen met diverse problematiek en hulpvragen.

Binnen mijn praktijk behandel ik mensen met uiteenlopende psychische klachten en problemen. Daarbij maak ik gebruik van verschillende bewezen effectieve methoden, zoals EMDR, CGT, KOP en ACT (lees hier meer over deze methoden). Daarnaast ben ik een groot voorstander van het zogenaamde 'blended behandelen', waarbij de behandeling bestaat uit een combinatie van gesprekken met de therapeut (al dan niet via beeldbellen) en online behandelmodules.

De unieke mens en diens hulpvraag staan altijd centraal binnen mijn behandelingen. Ik vind het belangrijk om te werken vanuit een respectvolle en gelijkwaardige behandelrelatie. Binnen deze behandelrelatie breng jij als cliënt de kennis over jezelf en jouw eigen verhaal in en deel ik mijn professionele kennis en vaardigheden. Ik maak graag kennis met je.

Werkdagen

Dinsdag

Registraties

Gezondheidszorgpsycholoog BIG: 89919142925
AGB-code: 94061784

Ik ben met mijn praktijk tevens aangesloten bij het samenwerkingsverband Psychologenhuis Hilversum.

Daarnaast ben ik in 2021 gestart met de driejarige opleiding tot Psychotherapeut bij Psychologenpraktijk MooV. Hierdoor ben ik minder dagen werkzaam in mijn eigen praktijk.

Direct en persoonlijk contact met onlinebehandeling