Carlo van Leeuwen

Werkzaam: Online en op locatie Hilversum

Mijn naam is Carlo van Leeuwen en ben werkzaam als vrijgevestigd Gezondheidszorgpsycholoog. Ik heb de praktijk in 2017 opgericht en sindsdien bied ik psychologische hulpverlening aan mensen in de regio Gooi en Vechtstreek. Met de komst van goede online behandelmogelijkheden is het mogelijk geworden om kwalitatief goede en persoonlijke behandeling te bieden, ongeacht waar de therapeut of cliënt zich bevindt. Door deze impuls is de praktijk gegroeid en behandelen we ook mensen buiten de regio.

Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht (Klinische en Gezondheidspsychologie). Gedurende 8 jaar werkte ik als (GZ-)psycholoog bij Bavo Europoort en ik deed daar ervaring op met mensen met ernstige psychiatrische problematiek. Ik heb in deze periode in ambulante teams en op de kliniek gewerkt en ik heb zo ruime ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling bij mensen met diverse problematiek en hulpvragen.

Binnen mijn praktijk behandel ik mensen met uiteenlopende psychische klachten en problemen. Daarbij maak ik gebruik van verschillende bewezen effectieve methoden, zoals EMDR, Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Kortdurende psychotherapie (KOP) en Acceptance and Commitment Therapie (ACT). Daarnaast ben ik een groot voorstander van het zogenaamde "blended behandelen", waarbij de behandeling bestaat uit een combinatie van gesprekken met de therapeut (al dan niet via beeldbellen) en online behandelmodules.

De unieke mens en diens hulpvraag staan centraal binnen de behandeling. Ik vind het belangrijk om te werken vanuit een respectvolle en gelijkwaardige behandelrelatie. Binnen deze behandelrelatie brengt de cliënt de kennis over zichzelf en zijn of haar eigen verhaal in en ik mijn professionele kennis en vaardigheden.

Werkdagen

Maandag, Dinsdag, Woensdagmiddag en Vrijdag

Registraties:


BIG-nummer: 89919142925

AGB code: 94061784

Ik ben tevens aangesloten bij het samenwerkingsverband ATB-Therapie en Coaching.

Direct en persoonlijk contact met onlinebehandeling