Aanmelden

Op deze pagina vindt u informatie over hoe u zich kunt aanmelden, over de eventuele wachttijd en aan welke voorwaarden de verwijsbrief van de huisarts dient te voldoen om uw behandeling vergoed te krijgen.

U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen.

U kunt zich ook telefonisch aanmelden: 06 36496233

Verwijsbrief

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de behandeling door de zorgverzekeraar is het noodzakelijk dat u een verwijsbrief van uw huisarts heeft voordat de therapie start.

U heeft een verwijsbrief van de huisarts nodig met de volgende gegevens:

  • datum van verwijzing van vóór het eerste intakegesprek
  • AGB-zorgverlenerscode van de huisarts
  • verwijzing naar Generalistische Basis GGZ (GB-GGZ)
  • vermoeden van een DSM diagnose of de specifieke diagnose
  • handtekening en stempel huisarts

Wachttijd

Locatie Hilversum: ca. 2 weken.
Online: ca. 1 week.

Wij hanteren geen wachttijd tussen intake en de start van de behandeling.

Over het algemeen is de wachttijd voor online behandeling korter dan voor behandeling op locatie Hilversum. Dit komt doordat onze online behandelcapaciteit groter is.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Direct aanmelden

Direct en persoonlijk contact met onlinebehandeling