Caroline Korsten

Werkzaam: Online

Telefoon: 06 43 16 17 16

Caroline.korsten@protonmail.com

Mijn naam is Caroline Korsten en ben werkzaam als vrijgevestigd Gezondheidszorgpsycholoog / cognitief gedragstherapeut & supervisor VGCt. Sinds september 2021 ben ik werkzaam binnen de praktijk van Carlo van Leeuwen.

Na de middelbare school heb ik communicatie gestudeerd en een aantal jaren in marketingcommunicatie gewerkt. In 2004 ben ik afgestudeerd van de universitaire opleiding Gezondheidspsychologie. Ik heb tijdens en na deze studie een aantal jaren in het buitenland (Duitsland en Verenigd Koninkrijk) gewoond en gewerkt. Sinds 2006 ben ik weer terug in Nederland. In 2011 heb ik de registraties GZ-psycholoog en Cognitief gedragstherapeut VGCt behaald en in 2021 de registratie als supervisor VGCt. Daarnaast ben ik geschoold in Schematherapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie en Mindfulness/ACT.

Ik heb ruime ervaring in diagnostiek (o.a. persoonlijkheid, AD(H)D) en het behandelen van mensen met (lichte) persoonlijkheidsproblematiek, AD(H)D, depressieve klachten, angstklachten, werk- en stressgerelateerde klachten/burnout en trauma.

Tijdens de behandeling vind ik het belangrijk dat jij je veilig voelt. Dat je je gehoord, gezien en begrepen voelt. Naast het onderzoeken van je klachten, vind ik het ook belangrijk om te kijken naar waar jouw kracht ligt. Bij de behandeling gaan we uit van jouw hulpvraag, waarbij ik een beroep zal doen op jouw eigen inzet en verantwoordelijkheid om te komen tot klachtvermindering en persoonlijke groei.

Ik werk volledig online: beeldbellen, eventueel aangevuld met e-health.

Werkdagen

Flexibel

Registraties

Gezondheidszorgpsycholoog BIG: 19914236525

Cognitief gedragstherapeut en supervisor VCGt

Direct en persoonlijk contact met onlinebehandeling