Josca Hummel

Werkzaam: Online

Ik ben Josca Hummel en ben sinds eind 2019 werkzaam als psycholoog in de praktijk. Binnen de praktijk behandel ik mensen met uiteenlopende psychische klachten en problemen. Daarbij maak ik voornamelijk gebruik van Cognitieve Gedragstherapie (CGT) maar maak ik soms ook gebruik van technieken uit andere bewezen effectieve methoden zoals Interpersoonlijke psychotherapie (IPT), Kortdurende psychotherapie (KOP) en Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Na mijn universitaire studie Klinische en Gezondheidspsychologie ben ik gaan werken als psycholoog bij PsyQ Utrecht. Dit is een GGZ instelling die specialistische behandelingen biedt. Momenteel werk ik bij PsyQ in een team wat zich voornamelijk richt op de diagnostiek en behandeling van depressie en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in diagnostiek en behandeling van ADHD bij volwassenen.

Mijn werk kenmerkt zich door betrokkenheid en een open en respectvolle houding. Door actief te luisteren en inzicht te creëren , zoek ik samen met de cliënt naar mogelijke oplossingen en veranderingen. Ik werk zowel op de locatie in Hilversum als online (middels beeldbellen).

Werkdagen

Maandag

Direct en persoonlijk contact met onlinebehandeling